Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Adiós...


Για τους φίλους μου,

Μερικά post χωρίς σχόλια... Δεν έχω ένα ενδιαφέρον blog ή δεν έχω καλές ιδέες ή δεν πάω καλά με τα ελληνικά μου, δεν έχει σημασία.

Ευχαριστώ σε αυτούς που με ξέρουν καλήτερα χάρι τα mail ή το skype, που γνωριστήκαμε στην Αθήνα, που ήρθανε να σχολιάσουν ή να με επισκέπτονται χωρίς σχολιασμό. Ευχαριστώ και αγαπώ πολύ τον BLUE και όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στις ιστορίες της εβδομάδας. Σας ευχαριστώ όλους.

Αυτό το ιστολόγιο κλείnει για πάντα. Καφέ για όλους
Ξέρετε ότι σας αγαπώ και έχετε το mail μου αν για κάτι με χρειάζεστε.

6 σχόλια:

  1. ): ξέρεις ότι αυτό με στεναχωρεί, αλλά πάλι ότι νομίζεις, αν μου επιτρέπεις θα το συνεχίσω το Λογοτεχνικό Σάββατο όποτε μπορώ κι όποιος θέλει ακολουθεί, να είσαι καλά και θα τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βερονικούλα μου κι όμως, έχεις ένα υπέροχο blog!
    Ζεστό, τρυφερό, με το άρωμα του φρεσκοψημένου καφέ!
    Συγγνώμη που δεν μπορούσα να συμμετέχω στα Λογοτεχνικά Σάββατα, δεν έχω κανένα λογοτεχνικό ταλέντο είναι η αλήθεια, δεν θα ήξερα τι να γράψω!
    Σε φιλώ πολύ και ελπίζω να μην σε χάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλα ρε φιλενάδα. εγώ το μπλογκ σου το είχα για παρηγοριά...

    τουλάχιστον θα μιλάμε στο σκάιπ.
    φιλιά στα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα!Από τους λόγους που αναφέρεις , δεν είναι κάποιος η αιτία που κλείνεις το ιστολόγιό σου. Ίσως είσαι απογοητευμένη για κάποιους δικούς σου λόγους. Το σέβομαι. Σε περιβάλλω με την αγάπη, τη φιλία και τον θαυμασμό μου. Θα κρατήσουμε επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει αντίο, υπάρχει στο επανειδήν....

    Γράφουμε για την ψυχή μας κι όχι για τους άλλους...

    Εδώ τριγύρω θα σε περιμένουμε να γυρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Θα περιμενουμε την επιστροφη σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή